Köp billig E-Juice på nätet

Idag finns stora möjligheter att byta ut de så farliga gammaldags cigaretterna mot elcigg, alltså elektriska cigaretter som man använder vid vejping med e-juicer. Trots att denna produkt nu funnits i några år är det inte många som känner till dem, eller vet vad skillnaden är mot traditionella cigaretter. Det finna några olika anledningar till varför man borde börja vejpa i stället för att röka vanliga cigaretter och det är dessa:

1. Man slipper förpesta sin egen omgivning och alla andras då det endast kommer vattenånga när E-juice evaporerar.

2. Man kan köpa billig E-Juice med olika smaker som ex olika frukter, vilket gör rökningen lite trevligare

3. Viktigast av allt: det är lättare att sluta röka om man väljer att köpa el cigg istället för vanliga cigaretter eftersom det är möjligt att röka med eller utan alla de farliga ämnen som finns i cigaretter.

4. Det blir mycket billigare i längden då man ju återanvänder en elcigg hela tiden. Du bara fyller på med e-juice och på ett år kan det bli stor skillnad i plånboken.

Vejp produkter online

Det allra enklaste och billigaste är att beställa produkterna på nätet men om man aldrig provat e-juice och shortfills innan kan man hitta mycket information om detta på nätet.

Det finns många olika e-butiker där man kan köpa elcigg och olika smaker på e-juicer samt tillbehör som nikotinshots. Du väljer också hur mycket nikotin du vill ska vara i blandningen. Om du tänker sluta röka kan du prova någon god smak utan nikotin så att du blir kvitt beroendet.

Att röka handlar dels om ett beroende men det handlar också om vanor: att gå ut och röka efter maten, att vara social på lunchrasten på jobbet, att ha något att hålla i handen. De här sakerna kan göra att det är svårt att sluta röka. Röker alla vänner blir det extra svårt att sluta, men du kanske blir den som startar trenden med elcigg och den uppsjö av e-juicer som finns tillgängliga, och de andra kanske tar efter!​